USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Мешканці 33 мікрорайону День Луцька відзначили по-спортивному

8 Вересня 2018 20:05
Спортивні змагання та показові виступи професійних бійців з ММА і капоейристів відбулися 8 вересня на території луцької ЗОШ №19. Таким чином мешканці 33-го мікрорайону відзначають День Луцька.

Перший заступник голови Волинського обласного відділення Національного олімпійського комітету, керівник ШВCМ, депутат Луцької міськради Андрій Авраменка розповів, що заходи приурочені й до Дня працівника фізичної культури та спорту України.

«Приємно, що нам вдалося так багато дітей забрати з домівок та згуртувати у спортивних протистояннях. Сьогодні ми популяризуємо спорт та здоровий спосіб життя, показуємо альтернативу згубним звичкам. Ми хочемо, щоб наше підростаюче покоління менше часу проводило з гаджетами, а більше на спортмайданчиках та у різних секціях, щоб розвивалися», - каже Андрій Авраменко.

На початку святкового дійства вихованці клубу бойових мистецтв «Прайд» та клубу з капоейра «Капа» продемонстрували свої вміння. Далі 5 футбольних команд, які були сформовані з учнів мікрорайону, змагалися за першість.

Також для дітей провели й «Веселі старти». Було й чимало охочих поборотися на руки в армреслінгу.

Переможцям змагань вручили подарунки від Волинського обласного відділення Національного олімпійського комітету.

Зауважимо, що святкування відбулося за підтримки департаменту фізичної культури Луцької міської ради, комунального закладу «Спорт для всіх» Луцької міської ради, Волинського обласного відділення Національного олімпійського комітету та за підтримки депутата міськради Андрія Авраменка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus