USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мешканці двох будинків у Луцьку просили допомоги у депутатів

26 Липня 2013 18:01
Зробити ремонт прибудинкової території на проспекті Молоді, 11, у Луцьку просять його мешканці. Вони скаржаться на те, що у двір вже не може заїхати навіть «швидка», інформує «Волинський інформаційний портал».

Із проблемою мешканці звернулися до депутатів під час засідання постійної депутатської комісії Луцької міськради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження. Лучани розповіли, що у дощову погоду до їх будинку під’їхати неможливо, бо в дворі стоять величезні калюжі. Навіть карета швидкої, сміттєвоз не завжди можуть заїхати у двір.

Заступник директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради Микола Осіюк відповів, що не обіцяє ремонт території цьогоріч. Водночас, мешканці просили хоча б розрівняти дорогу грейдером, аби не утворювались ще глибші калюжі.

Крім того, за допомогою до луцьких депутатів звернулися мешканці будинку на вулиці Писаревського, 4. Вони попросили від’єднати їхню каналізацію від будинку на Відродженні, 28. Адже через те, що система була погано встановлена, немає природного нахилу. А тому нечистоти застрягають, через що підвал постійно підтоплює.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Танкіст Показати IP 26 Липня 2013 18:25
Готов порівняти територію.
Тутешній я Показати IP 26 Липня 2013 22:19
Шановні журналісти, зверніть ще будь-ласка увагу як проводяться ремонтні роботи на прибудинковій території по вул.Винниченка, 49. Луцькавтодор в невідомому напрямку вивіз бровки які повикорчовував за один робочий день. Тепер місива в дворі стало більше, дощі ж почастішали. Так хоч по тих бровках можна було стрибати. Вже більше місяці їх не видно! Я, думаю, що ще багато таких "облагороджених" територій знайдеться.
Оля Показати IP 26 Липня 2013 23:01
так, на Винниченка, 49 є не лише проблема прибункової території, а ще проблема з трубами у підвалі, та з дахом. мешканці будинку не одноразово звертались до жеку №3 протягом багатьох років, але реакції ніякої
Василь Показати IP 27 Липня 2013 08:50
прохання провести журналістське розслідування, куди поділись кошти громадян, що сплачували за утримання будинків ЖКП №5, тому що на рахунках лиш кошти за останні 3 роки, а будинки не обслуговуються більше 20 років
ViNaPa Показати IP 27 Липня 2013 13:34
Дожилися, журналісти стають прокурорами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus