USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Міг прилетіти з України: ЗМІ повідомили про падіння у Хорватії безпілотника

11 Березня 2022 09:32
У західній частині хорватської столиці Загреба в ніч на п’ятницю розбився невідомий літальний апарат, який міг прилетіти з України.

Про це, як пише Європейська правда, повідомляють хорватські ЗМІ, зокрема, Jutarnji List.

10 березня після 23:00 до управління поліції Загреба надійшло кілька повідомлень від громадян про те, що вони відчули звук вибуху, якому передувало падіння об’єкта з неба.

На місце терміново були направлені патрулі поліції, які виявили воронку на зеленій зоні за адресою Ярунська, 6Б. Неподалік також виявили два парашути.

Наразі поліція проводить розслідування.

Про постраждалих у зоні події не повідомляється. Було пошкоджено кілька припаркованих транспортних засобів.

Поліція запевняє, що причин для занепокоєння громадян немає.

Неофіційно виданню стало відомо, що на рештках літального апарата видно червону зірку та кирилицю. Ця інформація офіційно не підтверджена.

Разом з тим експерт з військової авіації Тилер Роговай, з яким спілкувався Jutarnji List, стверджує, що може йтися про безпілотник Ту-141 «Стриж», який, ймовірно, прилетів з України.

«Наскільки я знаю, українці єдині, хто використовує цей безпілотник», – сказав він.

Разом з тим у поліції Загреба закликали медіа і громадян відповідально ставитися до різної інформації з приводу інциденту, щоб запобігти поширенню дезінформації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 11 Березня 2022 09:55
2 парашути з пезпілотника. Що за маразм. Може то марсіяни парашутом безпілотник ловили? Це що руська пропоганда вже всіх позбавила розуму?
читач Показати IP 11 Березня 2022 10:06
Вони там дурні? Які в українців зірки на літальних апаратах?! Може то рашенський? «Спеціалісти» познаходились…

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus