USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мігас навіть не намагався гальмувати, - свідок ДТП

20 Лютого 2017 11:04
У Луцькому міськрайонному суді продовжується розгляд справи щодо аварії, яка сталась на вулиці Дубнівській, внаслідок якої постраждав 16-річний юнак, інформує ВолиньPost.

Сьогодні, 20 лютого, суд заслухав свідків, про допит яких клопотав прокурор Олександр Кравчук.

Так, водій машини, яка внаслідок ДТП отримала механічні ушкодження з самого початку допиту заявив, що претензій до обвинувеного Володимира Мігаса не має, позаяк той повністю відшкодував усі завдані збитки. Водночас свідок не бачив чи гальмував Мігас перед зіткненням та з якою швидкістю їхав. А про те, чи чув, що Мігас перед зіткненням збив 16-річного Владислава Андрушківа відповів неоднозначно - ніби й не знав нічого, а ніби й чув.

Другий свідок по справі - приватний підприємець розповіла, що того дня вона перебувала в перукарні, яка знаходиться поблизу "Луцькводоканалу". Коли жінка вийшла та сіла в автомобіль, то почула гучний звук і одразу ж вийшла з автівки.

"Я повернулась і побачила, як хлопчик летів у повітрі. Я одразу побігла до нього і почала викликати швидку. В другого хлопчика на той момент почалась сильна істерика, він кричав і плакав. Тоді я повернулась в напрямку перехрестя і побачила ще два зіткнення. Тоді я сказала диспетчеру швидкої, що треба буде мабуть більше карет",- розповіла свідок.

Працівник ліцею, в якому навчається Владислав Андрушків розповіла, що саме проходила неподалік "Луцькводоканалу" і також стала свідком аварії.

Жінка розповіла, що Мігас навіть не намагався гальмувати, а погляд потерпілого Андрушківа пам'ятає й досі.

"Він дивився на мене такими мертвими очима. Цей погляд в мене перед очами стоїть і досі",- розповіла жінка.

Та додала, що товариш Владислава, який разом із ним переходив дорогу отримав важке потрясіння і довго не міг опам'ятатись.

"Його також забирали в швидку, намагались заспокоїти. А коли його відпустили, то він ще намагався побігти до машин на перехрестя. Його ледь спіймали",- резюмувала свідок.

Наразі заслуховування свідків триває.

Нагадаємо, 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля Mercedes у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле) допустив наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному на вулиці Дубнівській.

Через місяць після травми стан так званої коми змінив «аполічний синдром»: мозок хлопця працює з порушеннями, але реагує на зовнішні подразники. Тим часом винуватець ДТП Володимир Мігас вийшов під заставу в 275 тисяч гривень.

ПІд час попереднього засідання, Мігас запевняв, що того дня спиртного не вживав і їхав зі швидкістю 60 кілометрів на годину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 20 Лютого 2017 11:12
дані експертизи щодо швидкості руху авто ? показання пасажирки , яка була в авто мігаса ? показання товариша постраждалого хлопця ?
админ Показати IP 20 Лютого 2017 11:34
он не мог затормозить потому что девка ему со**ла неужели не ясно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus