USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міліціонера, винного у смерті двох дітей, випустили на волю

14 Липня 2010 09:01
Визнаний винним у смерті двох дітей і засуджений у вересні 2007 року до дев’яти років ув’язнення міліціонер Андрій Юрчук уже кілька тижнів як на волі.

Про це йдеться у матеріалі «За смерть двох дітей - три роки відсидки», який опублікувала 13 липня газета «Волинь нова».

«Такий термін покарання, утричі скоротивши встановлений у 2007 році Локачинським районним судом строк позбавлення волі, визнало достатнім для винуватця в загибелі двох дітей нинішнє українське правосуддя», - йдеться у тексті.

Про трагічний випадок, що трапився 16-го травня 2007 року на вулиці Берестецькій в Горохові, розповідали чи не всі українські засоби масової інформації. Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, тоді 25-річний працівник міліції Андрій Юрчук, не маючи прав водія, сів за кермо позиченої «Таврії».

На вулиці Берестецькій в Горохові він виїхав на зустрічну смугу руху, перетнув її та обочину і за метрів 20 від проїжджої частини наїхав на трьох малих діток, котрі бавилися біля воріт ближньої садиби.
Трирічна Юля тоді загинула під колесами легковика, чотирирічний Сергійко помер від одержаних травм у Горохівській центральній районній лікарні, а шестирічний тоді Сашко прийшов до свідомості аж на третій день після трагедії в реанімаційному відділенні обласної дитячої клінічної лікарні. Завдяки лікарям він вижив.

У вересні того ж року Локачинський районний суд завершив на відкритому судовому засіданні (про нього засоби масової інформації повідомляли теж досить широко) розгляд справи по звинуваченню вже колишнього працівника охорони правопорядку у злочині, передбаченому частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України, визнав його винним і засудив до дев'яти років ув'язнення.

Але ось уже кілька тижнів, як Андрій Юрчук - на волі, - пише газета.

Довідково:

Згідно частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України, порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили агибель кількох осіб, караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
goodok Показати IP 14 Липня 2010 09:05
от юрюк! нашо смертну кару відмінили...
Exaboto Показати IP 14 Липня 2010 09:33
Якщо батьки мають волю, можливо це добре, що падло випустили. Знайти його не складе великих зусиль. А смертна кара це занадто просте пакарання. Я за тортури.
Man до Exaboto Показати IP 14 Липня 2010 13:23
Підтримую.Ламати ноги падонку і виривати руки поступово....десь тихенько в лісі. P.S.Потім гарно напишуть "безглузде самогубство".
Лучанин Показати IP 14 Липня 2010 09:47
Треба створити "Народний Ескодрон Смерті" і таких карати!!! В свій час,щось подібне зробили в Бразілії і- злочінці всіх рівнів сиділи в норах і не висовували свого носа! Навіть і високопоставлені!!! Особливо останні!!!
журналюга Показати IP 14 Липня 2010 12:47
Добре пам’ятаю, як Юрчуку виголошували вирок. На його обличчі не було навіть тіні розкаяння. Наглий мент, він уже тоді знав, що довго не протиратиме нари!
VSC Показати IP 14 Липня 2010 13:02
Правосудие, блин...
Моно,,, Показати IP 15 Липня 2010 08:32
Коли у нас на Україні ,хоча б олин Довбуш або Кармелюк,Щоб знищував таку НЕЧИСТЬ??? Жаль,що мені не 30-40 років,,,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus