USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Міліція зловила порушників, які на авто каталися по Театральному майдану

9 Лютого 2011 10:33
У Луцьку міліція затримала мешканців Рівненської області, які 8 лютого ввечері організували автомобільні перегони із працівниками ДАІ на центральній вулиці Луцька.
Порушники дозволили собі кататися на автомобілі «Ауді» Театральним майданом. Про це розповів начальник луцького відділу УДАІ УМВС у Волинській області Віктор Главічка, - пише ВІП.
Оскільки на центральній площі автомобільний рух заборонений, правоохоронці вимагали від них зупинитися.
Главічка повідомив, що гості з сусідньої області проігнорували вимогу і спробували втекти від міліціонерів центральною вулицею Луцька – проспектом Волі. Наздогнали та зупинили їх аж на Київському майдані.
Правоохоронці склали адмінпротокол про незупинку транспортного засобу на їхню вимогу.
Посилаючись на власні джерела, ВІП пише, що у міліції підозрювали, що гості з Рівненщини перебували у стані наркотичного сп’яніння. Тож на місці зупинки іномарки добрих півтори години працювали представники міськвідділу УМВС.
Загалом на місці пригоди перебували з десяток правоохоронців. Вони провели ретельний огляд зупиненого автомобіля, щоправда нібито нічого не виявили.
Правоохоронці попросили присутніх журналістів не заважати проведенню слідчо-оперативних заходів і не побажали розповісти хоч про якісь подробиці пригоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Патріот Показати IP 9 Лютого 2011 14:29
прикольно,шоу вчора біля Автозаводу даішники зробили неповторне!Так і далі продовжувати!Я й не думав що в Луцьку стільки міліції,краще б вулиці підмітали то хоч якась користь була б.............
Павло Показати IP 9 Лютого 2011 16:54
Я звичайно знаю як водій про недолугість наших даїшників, але те що робили ці недоумки на Ауді я бачив на власні очі! Вони ледь людей не подавили коли "летіли" по Волі біля "Перлини" ! За таке потрібно вилучани права на років 5 мінімум!!
Andrij Показати IP 9 Лютого 2011 17:58
ze ne pershuj vupadok sho po teatralnomy majdani jzdut jakas svolota na avtomobili... za ze treba ne tilku prav lushatu ale j dobre shtrafyvatu....
Водій Показати IP 9 Лютого 2011 18:03
Дивна картина з Луцьким "Центром" спостерігається...: рівненських "безпрєдєльщиків" наші "доблєсні" охоронці дорожнього руху спіймали, а місцеві вже як "рідні" - щодня на майдані біля переходу до ЦУМу стоїть якесь авто - "запарковане" як "добрийвечір", "Кашкай" під Пано (а саме під "Бізнес Інтернет Центром") так гармонійно вписується.. всі знають, що дірєктар на роботі (а сьогодні він тупо стояв під/перед світлофором), таксисти під клумбою (біля кав*ярні) влаштували "таксопарк", Беха не виводиться з-під світлофора... Питання до "служб": - це не порушення??? Нам теж так можна?
кандитат Показати IP 9 Лютого 2011 20:05
Впаяли б їм добрячий штраф...
43010 Показати IP 10 Лютого 2011 11:56
Цікавий факт, що це після візиту міністрів до Луцька і машина була з київськими номерами...Можливо вони і не з Рівна...? Карати таких треба,я і сам із-за них ледь без дзеркала не залишився біля Вопаку на майдані....а про людей взагалі мовчу!!!
очевидець Показати IP 11 Лютого 2011 11:15
Свідком дивної картини я стала цього тижня (07/02/2011 року).Приїхавши на обід додому десь о 13-15 я вийшла з маршрутки на зупинці "Університет" біля пам'ятника Шевченка та вирушила в бік пішохідного переходу, що від "Роуз-кафе" до магазину "Освіта". Зробивши пару кроків, побачила, що по дорозі з боку ЦУМу на великій швидкості летить золотистй джип. Не знижуючи швидкості на дільниці переходу він вискочив на зустрічну полосу і на ділянці, що зразу ж за переходом виїхав на тротуар. Не знижуючи швидкості промчав декілька метрів по тротуару ( богу дякувати, було не багато людей, а ті що були - встигли відскочити) проїхав по клумбі між ялинками і не знижуючи швидкості виїхав на площу перед Університетом де було досить людей. Різко розвернувшись перед центральним входом в Університет на значній швидкості поїхав прямо на сходи, заїхавши правим колесом на сходинок 5-6 і зупинився на декілька хвилин. На жаль, через несподіванку я не запам'ятала ні номерів ні марки машини, тим більше, що вона була досить захляпана багнюкою. Але, прийшовши до тями я вирішила зайти в найближчу газету "Віче", тим більше, що це мені по дорозі, щоб журналісти змогли зафіксувати цей випадок. Але за пару хвилин почула, що машина різко рванула, та оглянувшись побачила, що джип на досить великій швидкості сигналячи поїхав в бік вулиці Суворова. Не знаю, чи щось після цього накоїв цей горе-водій і велике щастя, якщо від нього ніхто не постраждав, бо в цей час на вулицях багато людей а діти вертаються із школи. Мені здається, що в таких випадках не тільки треба штрафувати та забирати права а показово відрубати руки, щоб більше не зміг сісти за руль і щоб іншим була наука. Не знаю чому цей випадок оминули журналісти, але думаю, що серед студентів Університету можна знайти очевидців, а можливо хтось з них встиг зняти цей випадок на свій мобільний телефон.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus