USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.78 9.89

Міністр нагородив двох рятувальників з Волині, які витягли з-під криги дітей

21 Вересня 2023 17:16
Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко до Дня рятівника вручив нагороди 84 рятувальникам та рятувальницям. Серед нагороджених – двоє волинян.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

«Серед нагороджених – командир відділення 5 ДПРЧ м. Нововолинська Ігор Сарай та пожежний-рятувальник 5 ДПРЧ м. Нововолинська Юрій Бричук. Узимку разом з колегами вони, ризикуючи життям, врятували двох дітей, які провалилися під кригу», – йдеться у дописі.

Волинським рятувальникам нагрудні знаки «За відзнаку у службі».

З січня на одній з водойм Нововолинська під кригу провалилися троє дітей. Один з підлітків, якому було 15 років, загинув. У воді також опинилися рятувальники, які приїхали на виклик. Двох братів, 10 та 12 років, реанімували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus