USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Міністра екології Абрамовського відправили у відставку

3 Листопада 2021 13:25
Верховна Рада на пленарному засіданні звільнила Романа Абрамовського з посади міністра захисту довкілля та природних ресурсів.

За відповідне рішення проголосували 322 народних депутати, повідомляє Укрінформ.

Раніше голова фракції «Слуга народу» у Верховній Раді Давид Арахамія під час брифінгу 19 жовтня заявив, що міністр захисту довкілля та природних ресурсів Роман Абрамовський написав заяву на звільнення за власним бажанням. Він також розповів, що наразі немає кандидатури, яка могла би замінити Абрамовського на відповідній посаді. У зв‘язку з цим певний час повноваження міністра захисту довкілля та природних ресурсів будуть покладені на виконувача обов‘язків, призначеного урядом.

Роман Абрамовський був призначений на посаду міністра захисту довкілля та природних ресурсів 19 червня 2020 року. До цього з жовтня 2019 року він обіймав посаду заступника міністра енергетики та захисту довкілля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus