USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Міноборони РФ заявило про атаку на Москву трьома безпілотниками

30 Липня 2023 09:05
Російські пропагандисти повідомляють, що вночі 30 липня Москву атакували трьома БпЛА, внаслідок чого постраждала одна особа.

Про це передає Укрінформ із посиланням на пропагандистське агентство ТАСС та міноборони РФ.

За даними «оборонного» відомства РФ, у нападі брали участь три безпілотники: один із них знищено в повітрі над Одінцовським районом Московської області, два інших – подавлено засобами РЕБ, вони впали на території «Москва-Сіті».

ТАСС тим часом повідомляє про одного постраждалого внаслідок атаки дронів.

За даними ТАСС, «стався хлопок» у будівлі «IQ-кварталу», розташованого в «Москва-Сіті».

«Унаслідок вибуху на рівні 5-6 поверху 50-поверхової будівлі на Пресненській набережній, 10с2 порушено скління», – сказав співрозмовник агентства.

Пропагандисти додають, що постраждалих нібито немає, і пожежі не виникло. При цьому вежу «IQ-кварталу» в «Москва-сіті», пише ТАСС, евакуйовано.

Також заявляється про те, що системи ППО збили кілька безпілотників у районі Одінцова та Красногорська.

Мер Москви Сергій Собянін зазначив, що була здійснена атака нібито українських безпілотників, у результаті чого пошкоджені башти будівлі.

«Сьогодні вночі здійснена атака українських безпілотників. Незначно пошкоджено фасади на двох офісних вежах Сіті. Жертв та постраждалих немає», – заявив він.
Як вивявилося, у комплексі «Москва-сіті» розташовані три російські міністерства – Мінекономрозвитку, Мінпромторг і Мінкомзв’язку, а також Ростуризм, Росстандарт і Росмайно.

Очевидці публікують кадри деяких документів держвідомств, які опинилися внаслідок вибуху на вулиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ще не зовсім свідоми Показати IP 30 Липня 2023 10:38
Приємно гарні новини вранці читати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus