USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Мінцифри запустило бета-тестування нової послуги для ФОП у «Дії»

12 Грудня 2022 12:08
Мінцифри запустило бета-тестування витягу з Єдиного державного реєстру на порталі «Дія».

Про це повідомляє Економічна правда.

«Цифровізуємо один з найпопулярніших документів для ФОП. Щоб усе працювало швидко та без помилок, послугу потрібно протестувати. Тож запрошуємо вас стати першими користувачами витягу з ЄДР на порталі «Дія»», – йдеться у повідомленні Міністерства цифрової трансформації.

Раніше, щоб отримати цей витяг, треба було йти в ЦНАП, сплачувати адмінзбір 120 грн та чекати на документ 24 години, зазначають в міністерстві.

Натомість на порталі «Дія» можна замовити витяг з ЄДР: онлайн – без візитів до держустанов, 90 гривень замість 120, оплата карткою просто на порталі.

Взяти участь у бета-тесті можуть українці, які є або були підприємцями і мають електронний підпис.

Послугу розроблено Мінцифри спільно з Мін’юстом за підтримки Програми EGAP, що впроваджується Фондом Східна Європа за підтримки Швейцарії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus