USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

Місцеві дороги на Волині обслуговуватимуть нові структури

13 Листопада 2017 11:24
Створювати комунальні підприємства, що займатимуться обслуговуванням державних доріг місцевого значення, закликають представників місцевої влади.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 13 листопада.

Як повідомив голова ОДА Володимир Гунчик, цього тижня заплановані консультації з міністерствами та відомствами щодо питання реформування дорожньої галузі. Він нагадав, що з 1 січна 2018 року відповідальність за ремонт і утримання доріг державного значення буде покладена на облдержадміністрацію. Він розповів, що перший заступник голови ОДА проводив нараду, де органам місцевого самоврядування пропонували створити комунальні підприємства, що займатимуться обслуговуванням доріг, які обслуговував облавтодор. На пропозицію погодилися у Турійському та Горохівському районах. У держбюджеті закладені під це кошти – наступного року на обслуговування доріг місцевого значення виділять 80 мільйонів гривень, тому потрібно чітко зрозуміти, хто освоюватиме ці кошти.

Також посадовець попередив, що загалом на ремонт доріг місцевого значення в області потрібно буде сконсолідувати не менше 200 мільйонів гривень з місцевих бюджетів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus