USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Місцеві вибори: хто ці люди?» Ігор Палиця – в прямому ефірі «Права на владу». Відео

11 Вересня 2020 00:49
Нардеп від Луцька, лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця взяв участь в ток-шоу «Право на владу» на телеканалі 1+1. Гості студії обговорили майбутні місцеві вибори та все, що з ними пов’язано.

Місцеві вибори: хто ці люди? 25 жовтня ми обиратимемо місцеву владу по-новому: за відкритими партійними списками, за іншим територіальним поділом, з гендерними квотами та партійними мерами. Як розібратись у всіх цих нововведеннях виборцям? Як нові виборчі правила змінять політичний ландшафт? Хто йде представляти нас у місцеву владу? Чи загрожує Україні бунт регіонів? Про це та чимало іншого дискутували гості студії.
У дискусії взяли участь: голова політичної партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко, співголова фракції партії «Європейська солідарність» Ірина Геращенко, кандидатка на посаду міського голови Києва від партії «Слуга народу» Ірина Верещук, голова політичної партії «За майбутнє» Ігор Палиця, кандидат на посаду міського голови Києва від партії «Голос» Сергій Притула, кандидат на посаду міського голови Києва від партії «За майбутнє» Сергій Гусовський, голова політичної партії «Голос» Кіра Рудик, народний депутат, група «За майбутнє» Антон Поляков, головний редактор інтернет-порталу «РБК-Україна» Сергій Щербина, шеф-редакторка інтернет-видання LB.ua Соня Кошкіна. На включеннях: кандидат на посаду міського голови Дніпра від партії «Слуга народу» Сергій Риженко, міський голова Тернополя Сергій Надал, кандидат на посаду міського голови Одеси від партії «Слуга народу» Олег Філімонов, кандидатка на посаду міського голови Миколаєва від партії «Слуга народу» Тетяна Домбровська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ja Показати IP 11 Вересня 2020 08:19
Притула -мер? це повний капєц!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus