USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Епідемія, війна, криза: Ігор Палиця обговорював актуальні проблеми країни в ефірі ток-шоу «Право на владу». Відео

17 Квітня 2020 00:50
Нардеп від Луцька Ігор Палиця разом із колегами-парламентарями, духовенством і високопосадовцями обговорили актуальні проблеми України в прямому ефірі ток-шоу «Право на владу».

Ефір розпочався о 22:30 на телеканалі 1+1.

«Епідемія, війна, пожежі, економічна криза. Україна увійшла в зону надвисокої турбулентності. Як довго ми витримаємо? Що робить влада, щоби вивести країну подалі від грозового фронту? Як подолати безробіття? Що вирішила Верховна Рада у чистий четвер напередодні Великодня? Злободенні питання обговоримо, як завжди, у соціально-політичному ток-шоу «Право на владу», – йдеться в анонсі випуску.
Також у програмі взяли участь: митрополит Київський і всієї України, предстоятель Православної церкви України Епіфаній, митрополит Київський, предстоятель Української греко-католицької церкви Блаженніший Святослав (Шевчук), віце-прем’єр-міністр України, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков, народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський, співголова фракції партії «Європейська солідарність» Артур Герасимов, заступник голови фракції «Голос» Ярослав Железняк, народний депутат від фракції «Опозиційна платформа – за життя» Нестор Шуфрич, народний депутат від фракції «Слуга народу», голова комітету економічного розвитку Верховної ради України Дмитро Наталуха.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus