USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Місцями ожеледиця: на Волині прогнозують морози до -9°C

16 Листопада 2022 18:26
Від завтра, 17 листопада, на території Волинської області фіксуватимуть морози – від -1°C до -9°C. Однак істотні опади наразі не прогнозують.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла черговий синоптик Волинського обласного центру з гідрометеорології Світлана Гончаренко.

«У зв’язку з вторгненням холодної арктичної маси з північних широт найближчими днями ми очікуємо на похолодання. Сьогодні вночі стовпчики термометра будуть фіксувати від’ємні позначки (0…-2°C). Уночі очікуємо на невеликий дощ із мокрим снігом. Місцями в області – слабке налипання мокрого снігу. Можлива слабка ожеледиця. На дорогах місцями ожеледиця», – прокоментувала вона.

Удень буде без істотних опадів. Вітер переважатиме північно-західного напрямку – 5-10 метрів за секунду.

18-20 листопада переважно буде без істотних опадів. Температурні показники будуть від’ємними. Вітер переважатиме північного напрямку – 5-10 метрів за секунду.

18 листопада температура становитиме від -1 до -6°C уночі. 19 листопада – від -4 до -9°C. Удень – від -4 до +1°C.

«До кінця листопада буде морозна погода. Істотних опадів поки не буде, але з 21 листопада з півдня надійде активний циклон, який, можливо, принесе більше опадів», – зазначила Світлана Гончаренко.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus