USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Квіти, усмішки та блиск медалей: найуспішніші луцькі випускники. Фоторепортаж

24 Червня 2018 18:42
Яскраві елегантні сукні, урочисті костюми, усмішки випускників, які змогли досягти мети та здобути заслужені нагороди за нелегкі роки навчання, радість батьків та сум вчителів: калейдоскоп емоцій церемонії нагородження золотими та срібними медалями випускників луцьких шкіл – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Понад сотня випускників загальноосвітніх навчальних закладів міста зібралися 24 червня у Палаці культури, аби отримати підсумок довгих років навчання та досягнутих успіхів – золоті та срібні медалі. Надалі прославляти місто та Волинь, протягом усього життя надихатися цією першою перемогою та мати можливість реалізувати свої знання і вміння на користь Волині та України, не шукаючи легшої долі за кордоном зичили найрозумнішим юним лучанам представники міської влади та вчителі. День нагородження медалями, що збігся у часі з Днем молоді, став справжнім святом юності, краси та надії на краще майбутнє.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ліна Костенко Показати IP 24 Червня 2018 18:52
Ні щастя, ні волі, ні чуда, ні часу, хоч би про запас. Живу, все життя непочута, причетністю вбита до вас. Ні честі, ні мови, ні згоди, самі лише смутки і пні. Коханий мій рідний народе, ти збудешся врешті чи ні?!
вася до Ліна Костенко Показати IP 24 Червня 2018 20:33
ключове слово ВОЛИНСЬКІ новини! але новини за межі Луцька не виходять!! журналісти луцькі, а не Волинські!!
Просто Показати IP 25 Червня 2018 11:19
Що це було? Педагоги, ви це не бачили, ви не можете впливати на це? Дивлячись на ці фото, таке враження, що це випускниці не середньої школи, а випускниці публічного дому. Чого їх вчили в школі і вдома матері, коли вони в свої 17 виставляють усі свої принади напоказ майже як в бані? Де ваша цнотливість, честь дівчини, християнська етика поведінки? Ну вам же ж не подобається, коли на вас скажуть - ш*лава? А вчора ви одяглися саме так! Мені соромно, що хлопці, які були поряд вчора з вами, були змушені дивитися на вас як на проституток і такими вас запамятають на все своє життя...
Лучанка до Просто Показати IP 26 Червня 2018 11:36
А у чому в нашому сучасному світі, по вашому розумінню мають бути дівчата? Вони виглядають прекрасно, а Ви - сірі "просто".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus