USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Молодь Волині кличуть у військові вишкільні табори

5 Липня 2017 20:25
15-21 липня на Волині відбудуться всеукраїнські вишкільні табори «Легіонер» та «Оріяна» (чоловічий та жіночий відповідно).

Молодь, віком від 16 років, запрошують до участі. Основне спрямування таборів - військово-патріотичне виховання молоді та підготовка до служби в лавах силових структур України. Участь в таборах безкоштовна.

Основними елементами програми заходу будуть: вивчення впоряду, фізична, вогнева, медична, тактична, інженерно-саперна та ідеологічна підготовка.

Умовами участі в таборах є задовільна фізична форма, заповнення заявки та проходження попереднього відбору, дисципліна та виконання правил таборів, обов’язкова відмова від алкоголю та тютюну на період таборування.

Усі бажаючі можуть подати заявки до 10 липня.

Заповнити анкету на участь в таборах можна тут:

Легіонер - https://goo.gl/forms/IRd6Zj0j6TfLLdvi2

Оріяна - https://goo.gl/forms/zs1W0HDJH2iSNcuy1

Організатори заходу: Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м. Луцьку, ГО «ВМР «Національний Альянс»», ПЛАСТ НСОУ, Студентське братство Волині, та Всеукраїнське об’єднання військово-патріотичних організацій.

Захід відбувається за підтримки Міністерства молоді та спорту України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus