USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Молодикам, які вивезли волинянина до терикону та засипали землею, загрожує до 10 років в'язниці

15 Листопада 2019 17:06
Судитимуть двох нововолинців, які вивезли чоловіка до терикону, побили та закопали.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури затвердив і скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 29-річним та 30-річним мешканцями шахтарського міста розбою, викрадення офіційних документів з корисливих мотивів, незаконного заволодіння паспортом та незаконного позбавлення волі людини.

Надвечір 25 червня 2019 року молодики напали на знайомого, який перебував з ними в одному автомобілі, зв’язали його, побили та вивезли до одного з териконів у Нововолинську.

У безлюдному місці зловмисники продовжили побиття та тортури – проводили по шкірі чоловіка ножем, погрожували, а тоді помістили у канаву і, заліпивши рот скотчем, закидали жертву землею та сміттям. І так залишили, а самі поїхали.

Під час знущань молодики відібрали в потерпілого банківські картки, з яких мали намір зняти кошти, паспорт і сумку з грошима й речами – усе належне іншій особі.

Звільнився потерпілий лише за кілька годин.

Зловмисників обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 187, ч.1 ст. 357, ч.3 ст. 357, ч.2 ст. 146 КК України.

Зауважимо, що за вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до 10 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Павлик Морозов Показати IP 15 Листопада 2019 17:29
Може його і хотіли вбити, але він виявився живучим, виліз з канави та сам пішов додому.
олег Показати IP 15 Листопада 2019 22:19
наяву замах на вбивство вчинене групою осіб

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus