USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Молодий волинянин, якого збив п’яний водій, може втратити ногу

22 Лютого 2020 18:35
У 17-річного волинянина Дмитра Сидорука, якого 7 жовтня 2019 року у селі Гірка Полонка збив нетверезий водій, медики виявили серйозні проблеми з ногою. Хлопець потребує дороговартісного лікування у Києві, без якого у юнака, зі слів лікарів, може відмерти нижня кінцівка.

Саме тому рідні й друзі Діми просять усіх небайдужих виявити милосердя й допомогти йому матеріально, адже після чисельних операцій та місяців, проведених у лікарні, молодий чоловік майже вийшов на фінішну пряму до одужання.

Нагадаємо, 7 жовтня 2019 року нетверезий водій наїхав на велосипедиста у селі Гірка Полонка Луцького району. Постраждалим внаслідок ДТП виявився Дмитро Сидорук – студент групи ХТ-33 lll курсу нашого коледжу (ВоК НУХТ). Його госпіталізували до реанімації Луцької міської клінічної лікарні, де юнак, маючи безліч переломів та крововилив у мозок, протягом двох тижнів не приходив до тями.

Як повідомили у студраді ВоК НУХТ, за станом на сьогодні Дмитру Сидоруку потрібна матеріальна допомога.
«Після чисельних операцій та місяців, проведених у лікарні, Дмитро вийшов на фінішну пряму до одужання. Але ось знову виявили критичну проблем з ногою, на яку вже проводили операції. Діму відправляють на дорого вартісне лікування до Києва через серйозні проблеми з ногою. Якщо цього не зробити, може бути відмирання кінцівки. Навіть не хочеться думати, що буде далі… Тому дуже потрібна матеріальна допомога! Одна невипита вами чашка кави може допомогти Дімі повернутися до повноцінного життя!», - розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини у студраді ВоК НУХТ.
Усі охочі допомогти Дмитру стати на ноги і почати повноцінне життя, можуть переказати посильну фінансову допомогу за реквізитами:

4731 2191 1882 3008, Дахнюк Лариса Миколаївна (мама Діми).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
намокраН Показати IP 23 Лютого 2020 21:07
Ампутувати ногу пьяному водію який збив Дмитра!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus