USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Монетизація у дії: в Луцьку люди простоюють у довгих чергах за субсидіями

19 Березня 2019 13:34
Швидкість запровадження реформ та новацій в Україні іноді просто вражає. Та чи є вони дійсно корисними та зручними? До прикладу, монетизація субсидій. Розрахована вона переважно на пенсіонерів. Але, щоб отримати на картку таку субсидію – потрібно вистояти в чималенькій черзі. Як це відбувається – у сюжеті ТРК Аверс.

В «Ощадбанку» у центрі Луцька – багатолюдно. Громадяни поважного віку, з маленькими дітьми на руках – всі вони стоять, сидять і чекають, аби отримати картки на субсидії. Людей у чергах чимало, а каса працює лише одна. Хтось терпляче очікує в черзі, а хтось заходить вже не в перший банк, аби отримати картку. В якому відділенні менші черги видивляються і ті клієнти, які хочуть скористатись отриманими картками на субсидію і оплатити комунальні послуги.

Незручна монетизація субсидій і людям поважного віку, які, власне, саму пенсію отримують в іншому банку. Люди кажуть, що доводиться простоювати черги в обох фінансових установах. Та додають, що висидіти понад три години, а то й довше, аби отримати картку чи заплатити за комуналку – надзвичайно важко.

Детальніше дивіться у сюжету:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Стомленийвідбрехунів Показати IP 19 Березня 2019 14:10
дякуємо "новаторам" від уряду.
Упс! до Стомленийвідбрехунів Показати IP 19 Березня 2019 19:36
Чи то ще буде ..!
І дякують, дякують Показати IP 19 Березня 2019 14:11
Ясно кому
здравомислячий Показати IP 19 Березня 2019 18:14
Оце то зробили для пенсіонерів!!!Оце то називається покращили умови одержання субсидії???Навпаки-ще гірше зробили!Чиновники знають що більшість пенсіонерів отримують пенсії в Приваті.Тож могли б зробити щоб гроші на субсидію нараховувались на пенсійну картку привата!Тоді взагалі б не було б довгих черг і пенсіонерам не потрібно було б стояти годинами в чергах.А влада ускладнила цей процес і ще й для людей похилого віку щоб вони оформляли картки в Ощаді для зарахування субсидій.Це все на зло робиться!Наскільки потрібно не любити пенсіонерів похилого віку-громадян своєї країни щоб так до них відносились керівники своєї країни!!!
Нема слів Показати IP 19 Березня 2019 19:35
27 років пенсіонери вже незалежні ,а досі в казки вірять й не навчилися відрізняти зерна з полови ,от їхньою долею так бариги й бавляться...Покращання пруть навалою ,як й обіцяно було -В нас(саме в бариги з компанією!!) все буде якнайкраще!!!!!
Микола Показати IP 20 Березня 2019 10:54
Проблема монетизаації лише в тому, що самі працівники банків не впевнені, що і як вони мають робити для видачі грошей. Через 2 місяці ніхто і не згадає, як пенсіонерам (і не тільки) було складно перебудватися на інший порядок. Насправді все набагато простіше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus