USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Морози в Луцьку нікого не вбили, - влада

14 Лютого 2012 10:23
Випадків замерзання громадян на смерть у Луцьку за період різкого зниження температури не було.

Про це повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради Юрій Кирилюк 14 лютого під час оперативки у мерії.

Працівники департаменту житлово-комунального господарства муніципалітету, як стверджує Кирилюк, посилено перевіряють житлові будинки. Періодично комунальники «інспектували» підвали та горища, аби там не було пожежонебезпечних предметів та сторонніх осіб.

«Великих аварійних ситуацій не виникало, усі вони ліквідовувались протягом 6-24 годин», - ручався чиновник. Серед них – вихід з ладу частини системи опалення у лікувальному корпусі міської клінічної лікарні, школи №7 та дитсадка №33.

«Випадків замерзання громадян у місті не було», - запевнив Юрій Кирилюк.

Натомість начальник управління охорони здоров’я міськради Федір Кошель розповів, що за останні два тижні до травмпункту міської лікарні звернулось більше півтисячі осіб. Із них – 12 із обмороженнями. Так, 5 жителів Луцька госпіталізували, а сімом – із легким ступенем обмороження – рекомендовано амбулаторне лікування.

А до станції швидкої медичної допомоги з цього самого приводу звернулось 9 громадян. Усіх доправили до клінічної лікарні.

Луцький мер Микола Романюк подякував за роботу комунальникам. Мовляв, добре, що ніхто у Луцьку не замерз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вікінг Показати IP 14 Лютого 2012 18:08
А на Соборності 32 відключили опалення. Вже холод-д-д-но. Що робити? ЛУцьктепло нічого не знає що сталося. А хто знає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus