USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Мотор», прогулянка та селфі: візит Гройсмана до Луцька. Фоторепортаж

23 Серпня 2018 16:33
Відвідини Луцького ремонтного заводу «Мотор», прогулянка центральною вулицею Лесі Українки, десятки селфі та обійми з дітками – таким запам’ятається візит Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана до Луцька.

Ще у вівторок на оперативній нараді у міській раді виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт поінформував, що на День прапора до Луцька завітає Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман – вже невдовзі ця інформація підтвердилася. Згодом в ЗМІ з’явилися деталі візиту, зокрема робочий візит прем’єра мав розпочатися з урочистостей до Дня прапора, опісля він мав відвідати луцьку школу №27, ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор», завод «Кромберг енд Шуберт Україна» та ТзОВ «Волинь-зерно-продукт», втім за день до візиту стало відомо, що Володимир Гройсман обмежиться відвідинами «Мотору», а також прогуляється вулицею Лесі Українки.

Як і обіцялося, візит політика розпочався з ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор», куди прем’єр завітав близько 12.00. Керівник «Мотору» Володимир Маракулін радо показував свої «володіння», провівши екскурсію цехати заводу. Володимир Гройсман в оточені охоронців радо вітався з робітниками та вітав їх зі святом, паралельно цікавившись особливостями їхньої роботи.
Опісля екскурсії заводом прем’єр поспілкувався з медійниками – серед основних тем були школа №27 та митниця. Подякувавши журналістам, прем’єр-міністр відправився на спілкування з працівниками «Мотору», яке було закритим для преси.
Поки Володимир Гройсман спілкувався з «моторівцями» представники ЗМІ дружньо зайняли місця в автобусі та рушили у центр Луцька. Через кілька десятків хвилин з’явився і сам прем’єр, якого відразу ж оточили здивовані лучани – вони намагалися зробити з ним селфі та перекинутися кількома словами. До слова, Гройсман не відмовляв людям зробити світлину на згадку, брав на руки діток, послухав гру на скрипці юної лучанки та навіть завітав випити кави до одного з закладів на Лесі Українки.
Розплатившись за каву, прем’єр рушив далі, продовживши «селфитись» та вітати усіх зі святом. Очільниця ЦНАПу Лариса Карпяк навіть запросила Володимира Гройсмана на гостини до своєї установи, однак через щільність графіку прем’єр змушений був відмовитися.
Ще не дійшовши до кінця вулиці Володимир Гройсман подякував усім за спільну прогулянку, сів в темний «Фольксваген» та відправився до Ковеля.

Автор - Олександр Зелінський
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанин Показати IP 24 Серпня 2018 00:29
кумедний той хлопака з червоною краваткою)) грізний сісуріті)))
таня Показати IP 24 Серпня 2018 09:50
як на мене то забагато Гройсмана.Чи ж і не подія! А толку?
ку Показати IP 1 Вересня 2018 21:23
А новий "хазяїн" Мотора навіть дуже симпаптичний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus