USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дороги, заводи, школа: де Володимир Гройсман побуває у Луцьку

21 Серпня 2018 11:25
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман прибуде з робочим візитом до Луцька 23 серпня. Серед іншого він візьме участь в урочистостях, присвячених Дню прапора, а також відвідає низку підприємств і установ області.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Офіційно про приїзд Володимира Гройсмана повідомив секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт.

З власних джерел редакції стало відомо, що робочий візит розпочнеться з урочистостей до Дня прапора, які відбудуться на площі перед Волинською обласною радою.

Далі Володимир Гройсман ознайомиться з ходом будівельних робіт у луцькій школі №27, яка розпочне роботу вже цього навчального року.

Після цього запланований візит на ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор», завод «Кромберг енд Шуберт Україна», ТзОВ «Волинь-зерно-продукт».

Вже традиційно, Володимир Гройсман проінспектує ремонт доріг Волині. Цього разу – новий відрізок Луцьк – Рованці.

Зазначимо, що програма візиту Володимира Гройсмана – попередня та може бути змінена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
—— Показати IP 21 Серпня 2018 12:03
Хай краще проінспектує де не зроблено... розкрадено... і занедбано... тоді буде видно реальну картину нашого буття.Починаючи від Яровиці- і аж до Прилуцька дороги не має...Об’їзна від Маяків до Липин дороги не має, з Луцька на Дубно дороги не має, Луцьк -Рівне та сама картина... Їм менше на вертольотах літати треба тоді своїм «задом» відчують реальну картину...!!!!
Рома Показати IP 21 Серпня 2018 14:47
Краще б Шпигу зняв і порядок в поліції та в правоохоронних органів навів !!!
Вітя до Рома Показати IP 21 Серпня 2018 22:14
І чим тобі шпига не підходить??? Хто кращий буде???
Перемоги Показати IP 21 Серпня 2018 20:41
Під міст на Перемоги завезіть, хай подивиться, які класні "сусіди" в нас, поспілкується з ними, мо, картоплиною, чи цеглиною заробить, то таки ліквідують нарешті притон тоді!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus