USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

МОЗ найматиме медиків для боротьби з COVID-19 за контрактом: повідомили деталі

30 Жовтня 2020 18:06
Міністерство охорони здоров’я буде укладати контракти з медичними працівниками, які виявили бажання долучитися до боротьби з COVID-19. Таких медпрацівників направлятимуть у заклади охорони здоров’я в райони та області, де спостерігається погіршення ситуації.

Про це розповів головний санітарний лікар Віктор Ляшко, повідомляє Українська правда. Життя.

«Такий контракт передбачаме відрядження до закладів охорони здоров’я, зокрема й на території інших адміністративно-територіальних одиниць, де спостерігається погіршення епідемічної ситуації», – зазначив Ляшко.

При цьому за працівником збережеться його основне місце роботи на час відсутності.

«Його важливою умовою є те, що за медичним працівником зберігається основне місце роботи разом із середньою заробітною платою. Тобто, основний трудовий стаж не переривається», – додав головний санітарний лікар.

Крім того, після підписання контракту медпрацівник користується правом отримання 300% середньої заробітної плати при роботі з хворими на COVID-19.

У контракті також передбачено забезпечення проживання та перевезення медичного працівника під час виконання обов’язків.

Заповнити анкету можна за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus