USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Може сісти на 10 років: у Луцьку зловили наркоторговця

23 Січня 2023 19:30
Учора в Луцьку співробітники патрульної поліції зловили на гарячому лучанина, який робив закладку психотропної речовини Альфа PVP.

Про це інформують у поліції області.

Під час поверхневої перевірки за участі залучених співробітників управління боротьби з наркозлочинністю поліцейські знайшли у нього 18 таких згортків, а також встановили місцезнаходження ще трьох раніше залишених пакунків.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника працівники управління боротьби з наркозлочинністю виявили ще 14 розфасованих згортків психотропу та канабісу.

Читати ще: У Луцьку протягом доби спіймали 5 осіб з наркотиками. Фото

Загальна вага вилученого становила близько 80 грамів, що за цінами чорного ринку коштує понад 60 тисяч гривень. Вилучені речовини відправили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Разом з цим, поліцейські встановили, що зловмисник забезпечував функціонування одного з телеграм-каналів, виконуючи роль закладчика, за що отримував прибуток. Його місячною нормою було близько 500 закладок.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Триває слідство. Наркоторговцю тепер загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Джек Показати IP 23 Січня 2023 20:11
Але не сяде,бо дасть 3000$ слєдаку і все закриють) або 5000$ судді)
H8er Показати IP 23 Січня 2023 22:59
За вбивство і за травичку один термін, дикуни прокиньтеся, у адекватних людей це вже легально продається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus