USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Мрія, що стала реальністю: луцька блогерка та дизайнерка представила власну колекцію на Lviv Fashion Week

20 Вересня 2021 19:28
Минулої суботи у Львові відбувся черговий показ на Lviv Fashion Week. З-поміж багатьох учасників оригінальною колекцією артхустин вирізнилася луцька блогерка, фотохудожниця та дизайнерка Ірина Дяченко. Цей показ став для неї дебютним.

У назві бренда ID by Diachenko зашифровано ініціали дизайнерки. А ще, з її слів, літери ID асоціюються з ID-карткою, й Ірина Дяченко вбачає у цьому певний подвійний сенс: її власна творчість у поєднанні з самоідентифікацією кожної жінки.

На думку дизайнерки, за допомогою аксесуарів можна виділитися й підняти образ на новий рівень.

За основу своїх хустин Ірина взяла власні картини, що їх створювала під впливом різних життєвих ситуацій, роздумів та інсайтів.
Гості модного показу не залишили поза увагою колекцію Ірини Дяченко, адже моделі виходили в образах, створених з полотна для картин та рам. До кожного образу вона продумала варіанти поєднання хустин та одягу: від традиційних до геть неочікуваних.

Читати ще: «Я хочу розвіяти стереотип політика, якого вибрали через інтернет», – луцька блогерка та фотохудожниця Ірина Дяченко. Інтерв'ю*

Лейтмотивом усієї колекції є любов до життя й мистецтва, сміливість самовираження, вміння з буденних ситуацій дістати глибину і сенс.
«Якби рік тому мені хтось сказав… Чи я повірила б? Посміялась би та й все! А тепер – цей момент, цей день, цей показ, ці емоції, мої сукні з полотен та дощок з хустинами! Все, як уві сні! Це мрія, яка стала реальністю. Безмежно щаслива!» – поділилася Ірина Дяченко емоціями на своїй сторінці у Фейсбуці.

Оксана ГОЛОВІЙ

Фото з сайта Lviv Fashion Week та фейсбук-сторінки Ірини Дяченко
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 20 Вересня 2021 20:12
Хто це блогер?Це користувач ютуба?То я теж блогер,всі хто має доступ до інтернету блогер.Змініть назву і важність цього заняття,а то блогер наче щось велике.
Лучанин Показати IP 20 Вересня 2021 20:32
Молодець. Дуже навіть красиве вбрання!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus