USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Дивилися, що їмо і як спілкуємося»: лучанка розповіла про перемогу в конкурсі «Королева Євразії-2020»

23 Листопада 2020 21:19
Лучанка Єлизавета Радзивилюк, яка перемогла на конкурсі краси «Королева Євразії-2020», розповіла, що з дитинства ходила в модельну школу і мріяла про корону.

Про те, як відбувався конкурс краси, вона поділилася у ранковому шоу 12 каналу, пише «Конкурент».

Як зазначила Єлизавета, конкурс організували в Туреччині, спершу був декількаетапний відбір. Із її слів, звертали увагу на фото, на ріст, на те, як дівчина себе позиціонує.

Сам конкурс тривав сім днів, кожен день був розписаний.

«Зранку було дефіле, були фотосесії. За нами спостерігали весь час, дивилися, як ми їмо, як спілкуємося, як позиціонуємо себе, коли на нас не дивляться члени журі. Спостерігачами могли бути й офіціанти в ресторанах», – розповіла дівчина.

Окрім «підставних» членів журі, був і основний склад, який, власне, оцінював дівчат безпосередньо під час головного дійства.

Переможниця мріє самореалізовувати себе в улюбленій справі, проте на наступні конкурси краси тепер буде їздити в ролі члена журі. Корона, про яку мріяла дівчина, назавжди залишиться у неї і не передаватиметься наступним переможницям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віра Показати IP 25 Листопада 2020 22:21
Найщиріші вітання!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus