USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Лучанка перемогла на міжнародному конкурсі краси

10 Листопада 2020 23:28
24-річна лучанка Єлизавета Радзивилюк перемогла на конкурсі краси Королева Євразії.

Про це дівчина розповіла 12 каналу.

Єлизавета зізналася, що вперше взяла участь у міжнародному конкурсі, хоча перший почесний титул отримала ще в юному віці – в дитинстві стала мініміс Волині.

«Я подала заявку на участь на офіційному сайті, який займається проведенням всіх міжнародних конкурсів, – World beautiful Congress. Вони розглянули мою кандидатуру. Пізніше були кастинги. Мене відібрали серед сотні учасниць з різних країн. Я пройшла кілька етапів кастингу, серед яких – інтерв’ю. І після цих всіх етапів мені запропонували взяти участь», – ділиться дівчина.

«Конкурс – це не тільки вихід на сцену, інтерв’ю та дефіле. Судді дивляться, наскільки дівчина харизматична, чи вміє вести себе, наскільки комунікабельна і талановита. Судді звертали увагу на всі деталі повсякденного життя – навіть на те, чим харчується конкурсантка», – розповідає Єлизавета.

Після усіх випробувань судді вирішили віддати головну нагороду для волинянки.

«Якщо мені присвоїли найголовніший титул, значить я гідно представила Україну на міжнародному рівні. Тепер мій I титул Grand Prix queen of Eurasia 2020 дає можливість співпрацювати з різними кампаніями та брендами», – ділиться Єлизавета.

«Мій національний директор Олександр Юрчак – член ради директорів WBC, це мій куратор і представник, який мене веде під час всього процесу», – наголосила дівчина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пасажир Показати IP 11 Листопада 2020 15:19
В країні ж..па, зате ми самі гарні
а до Пасажир Показати IP 11 Листопада 2020 17:39
ти білет купив? ну все погано! навіть гарна дівчина і та тобі заважає!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus