USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мухарський познайомив луцьких шанувальників із законною дружиною

7 Жовтня 2019 16:04
Письменник, музикант та артист Антін Мухарський, відомий також під псевдонімом Орест Лютий, познайомив луцьких шанувальників зі своєю законною дружиною Єлизаветою Бєльською.

Нагадаємо, романтично-еротичне шоу у форматі 18+ Антін Мухарський презентував лучанам у суботу, 5-го жовтня. Захід відбувся у ЛучеськПабі.

Так, під час свого виступу музикант зі сцени розіграв свій плакат, а вторговані кошти пообіцяв спрямувати на створення нової книги.

Один із присутніх у залі учасників імпровізованого аукціону придбав плакат за 1800 гривень.

«Я артист і грошей не беру! Їх ви можете віддати моїй дружині. До речі, знаймотесь, це – моя дружина Єлизавета», – познайомив із своєю половинкою прихильників артист.
Натомість, у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, Єлизавета розповіла, що протягом усіх гастрольних турів вона – пліч-о-пліч зі своїм чоловіком.

«Звичайно важко увесь час жити на колесах. Лише за минулий рік у Антіна були виступи у 43-х містах, у тому числі на сході країни. Окрім того, відчувається тиск – моральний та політичний. Зокрема, прикриваючись спецслужбами, недоброзичливці знищили наш youtube-канал, на якому було 80 тисяч підписників. А це ж велика праця. Після цього вони створили канали-клони. Публікують там різні неприпустимі речі. Тому ми закликаємо шанувальників блокувати ці канали-клони!» – розповіла Єлизавета Бєльська (на фото праворуч).
До слова, нині подружжя мешкає у Туреччині.

Натомість, Антін Мухарський розповів кореспонденту Волинських Новин наступне: «Ви вже знаєте, що без жодних попереджень видалили ютуб-канал Ореста Лютого та Антіна Мухарського з усім мистецьким доробком за останні 8 років і понад 75-ма тисячами підписників. Ми знову увійшли у зону антиукраїнської турбулентності.

Але боротьба триває!

Тому ми створили новий канал «Гібридні війни», щоб не втрачати спілкування з тими, хто нас підтримує. Я буду щиро вдячний за підписку на новий канал. Я дуже прошу допомогти поширити цю інформацію», – звернувся до шанувальників музикант.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волинянин Показати IP 7 Жовтня 2019 20:18
Чоловік ментально чужий волинянам !
? до Волинянин Показати IP 8 Жовтня 2019 19:22
Ти дійсно і ментально, і мовно чуждий волинянам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus