USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Ми не працюємо в Росії: Зеленський відповів журналістам програми «Схеми»

18 Січня 2019 13:37
Керівник «Студії «Квартал 95» Володимир Зеленський, який має намір балотуватися у президенти України, відповів журналістам програми «Схеми» та заявив, що він не працює в Росії. У своїй відповіді шоумен вибачився перед журналістами за те, що різко відповідав на запитання.

«На мене різко вискочили — я різко відреагував», — сказав Зеленський у відеозверненні на своїй сторінці у Фейсбук, та додав, що наступного разу він готовий відповісти на будь-які питання.

Зеленський заявив, що жоден з учасників «Студії «Квартал 95» не працює в РФ після того, що «Росія зробила з Україною». Він також додав, що росіяни на нього завели кримінальну справу за фінансову допомогу українській армії.


Зеленський пояснив, що його кінобізнес веде справи з 21 країною за кордоном і з усіма країнами СНД.

«Ми торгуємо інтелектуальними правами. Це наші формати, це наші ідеї, це наші сценарії. Гроші ці, гроші від роялті, від продажу цих прав надходять на різні західні компанії. Звідти ці гроші повертаються в Україну. Ці гроші ми витрачаємо в Україні, на наших працівників, на виробництво нашого контенту», — сказав він.

Шоумен також зазначив, що буде працювати тільки в Україні.

17 січня журналісти програми «Схеми» випустили розслідування про Володимира Зеленського, в якому йшлося, що шоумен досі має кінобізнес на території Росії, хоча раніше він запевняв, що закрив його ще у 2014 році. Коли журналіст спробував взяти у Зеленського коментарі, той різко відреагував на запитання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віктор Показати IP 18 Січня 2019 13:46
ми не працюємо в росії але ведемо кінобізнес в усіх країнах снд.. нестиковочка.
Анонім до Віктор Показати IP 18 Січня 2019 16:24
І до стовпа можна до..тись,краще робіть щось,працюйте і можливо ви будете кандидатом в президенти,змінете країну,зробите краще за цих поганих,на вашу думку,людей,а не будете гадити тих хто хоть щось робить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus