USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Зеленський оприлюднив деталі зустрічі з Порошенком на Банковій

20 Січня 2019 07:00
Кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів, що в грудні 2018 року зустрічався з Петром Порошенком.

Про це повідомляє Znaj.ua.

Комік розповів, що під час зустрічі чинний президент України запитав у нього, чи буде він балотуватись на пост глави держави.

У свою чергу Зеленський відповів Порошенку, що думає про таку можливість.

«Ну а що я повинен був сказати? Це правда, я думаю... Він (Порошенко) пояснив складну ситуацію в країні, що він старається. А ви, мовляв, так жартуєте (про нього – УП), а я стараюся», – говорить Зеленський.

Крім того шоумен розповів, що президент також запитав про нищівну критику «Кварталу 95», який очолює шоумен. За словами коміка президенту не сподобались концерти гумористів, де нещадно висміюють політичну еліту.

«Це ж гумор, який відображає суспільство. Гумор – це така легка форма будь-якому керівнику країни дати зрозуміти де він живе і в якій ситуації. Мені здається, що так завжди було», – зазначив гуморист.
Разом з тим варто відзначити, що проти гумориста Студії «Квартал 95» та кандидата у президенти України Володимира Зеленського вже запустили «анти-кампанію». І роблять це у стилі колишньої влади – агітацією на місцях, у невеликих селищах та районних центрах.

Відповідний зразок нещодавно опинився в руках відомого українського юриста Михайла Шнайдера. Звичайна на перший погляд газета, для середньої ланки. Тільки от матеріал там явно нагадує про «нещирі наміри», запевняє експерт:
«Просто фантастика. Ось таке «диво» прислали з Чернігова. Чорнуху на Зеленського, вже почали розміщувати в місцевих газетах. Останній раз, я таке бачив років 20 тому, за часів Кучми. Тоді «газетний компромат» в перемішку з адмінресурсом, творив справжні дива. Ну а зараз це виглядає просто смішно. На Банковій дійсно знатно пригорає. Технологи Петра Олексійовича з переляку забули про Юлію Володимирівну і переключилися на Володю. Вони реально його боятися. І відверто кажучи, небезпідставно. Зеленський сильний як ніколи», – додав Шнайдер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сніговик Показати IP 20 Січня 2019 10:18
Клоуни
Казкар Показати IP 21 Січня 2019 12:28
Якщо Зеленський не піде на вибори, то зрадить тьльки себе і свою команду. Вова сильний, він все зможе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus