USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Ми не уявляємо життя без вас». У Луцьку виступили «НеАнгели». Фото

30 Жовтня 2019 08:15
Улюблені пісні, лише приємні емоції, зорову насолоду та невимушену атмосферу подарували лучанам прекрасні Слава та Вікторія з гурту «НеАнгели»

Концерт популярного українського дуету відбувся 29 жовтня в розважальному центрі «Промінь».

«Дякуємо, любі, що ви тут! Дякуємо за те, що прийняли правильне рішення – провести цей вечір із нами. Сьогодні ми разом із вами хочемо пережити всю гаму почуттів, а також дослідити по клітинкам наші та ваші історії», – привіталися співачки з публікою.
«По клеточкам», «Роман», «Сережа», «Ты из тех самых», «Сердце», «Твоя», «Юра, прости», «Точки» – ці та багато інших хітів улюблених харизматичних виконавиць змогли почути лучани.

Окрім того, Слава та Вікторія представили й декілька нових композицій, зокрема й одну пісню, ще не представлену в студійному записі, котра увійде до нового альбому гурту «13».

Серед нових треків – і композиція «Волна», яку Вікторія виконує сольно.
«Сьогодні нас об’єднали небеса. Ангели і «НеАнгели» – всі разом. Ви, звісно, для нас завжди ангели… Ці зізнання лунають не просто так, адже саме із вашим містом нас пов’язують рідні, близькі, кохані, друзі. Всі тут. Дякуємо за те, що ви сьогодні з нами», – поділилася в перерві між композиціями Вікторія.
«Життя завжди можна поділити на до і після: до концерту «НеАнгелів» і після, до зарплати і після, до весілля і після, до розлучення і після. Нас завжди лякає невідоме, але, повірте мені, після цікавіше», – зазначила Слава перед виконанням треку «До и после».
Перед виконанням наступної композиції «Папа» Слава побажала чоловікам думати про жінок, від яких вони мають дітей.

«Нехай усі сім’ї будуть повноцінними, тому що дітям це дуже потрібно», – сказала співачка, наголосивши, що їй завжди дуже важко виконувати саме цю пісню через особисті переживання.
Представляючи композицію «Скучаю», Слава зазначила: «Жінки інколи роблять дурниці, а інколи чоловіки роблять дурниці. Але незалежно від цього, скучають, напевно, більше жінки. Згідні?»
Прощаючись із публікою виконавиці сказали: «Дякуємо за те, що були сьогодні разом із нами, співали разом із нами, танцювали разом із нами, зокрема й сидячи на кріслах. Дякуємо! Ви давно стали нашим сенсом, нашою долею, і ми не уявляємо свого життя без вас. Так, без вас, Луцьк. Дякуємо!»

Текст і фото: Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Проста Показати IP 30 Жовтня 2019 11:13
Концерт був дуже крутий і запальний, дякую виконавцям!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus