USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Ми з міськради»: у Луцьку невідомі у медичних масках проникали в помешкання

25 Березня 2020 11:34
Невідомі особи в медичних масках, представляючись працівниками Луцької міської ради, проникали в помешкання лучан. В міськраді застерігають громадян і закликають не впускати додому невідомих осіб.

Про це повідомили в офіційному телеграм-каналі Луцької міської ради.

«У цей непростий час є особи, які намагаються використати ситуацію у корисливих цілях. На жаль, до міської ради надійшло повідомлення про випадок, коли невідомі особи у медичних масках представилися працівниками Луцької міської ради і проникали в помешкання.

Закликаємо лучан бути обережними та не впускати у свої домівки невідомих громадян. Так, якщо людина звернулася в тимчасовий оперативний центр і їй мають доставити продуктові набори, то перед візитом таку особу додатково телефоном поінформують, о котрій годині до неї прийдуть. Також під час візиту буде присутній працівник департаменту муніципальної варти у форменому одязі й усі вони матимуть відповідні службові посвідчення.

Для осіб, які перебувають під опікою Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Луцька, продуктові набори чи іншу допомогу надаватимуть соціальні працівники, які за ними доглядають», - йдеться у повідомленні.
Також в міській раді нагадують, що тимчасовий оперативний центр розпочав роботу з 24 березня і працюватиме до особливого розпорядження.

Читайте також: Фонд Ігоря Палиці та Луцькрада забезпечать лучан у скруті продуктовими наборами

Телефон «гарячої лінії» тимчасового оперативного центру - 20-30-03 зі стаціонарного телефону або 0332 20-30-03 з мобільного. Центр працюватиме щоденно без перерви та вихідних з 08:30 до 17:30.

Його основне завдання - прийом телефонних звернень, надання консультацій, забезпечення комунікації та, у критичних випадках, - надання допомоги пільговим категоріям громадян, що опинилися у скрутних життєвих обставинах, шляхом доставки продуктових наборів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Радовец Вася Показати IP 25 Березня 2020 11:42
Най Сиротинська з ними ходе, її добре знаємо
Коля Показати IP 25 Березня 2020 11:47
це он-лайн доставка продуктів із старого базару і цигани, які купляли горіхи
—— Показати IP 25 Березня 2020 12:13
Хай заходять до мене , я їх зустріну... на холодець пущу ....
ігор луцький Показати IP 25 Березня 2020 12:43
Ті,що пускали їх до хати,швидше за все телеграф-канали не читають і фейсбуках не сидять.
До штаб Показати IP 25 Березня 2020 13:13
Півдня одинока жінка дзвонить у ваш штаб - ніхто не бере трубку. Я також спробував набрати, щоб перевірити, чи вона не помиляється - ніхто не відповідає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus