USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Минулого тижня на Волині загасили 40 пожеж, часто горить трава

9 Травня 2022 22:49
Минулого тижня, упродовж 2-8 травня, рятувальники Волинської області ліквідували 40 пожеж, 9 з яких виявилися пожежами трав’яного настилу, а також здійснили 11 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС в області.

Пожежі в екосистемах були зафіксовані у Ковельському (6), Луцькому (1) та Володимир-Волинському (2) районах.

Крім того, працівники групи піротехнічних робіт знешкодили 8 боєприпасів часів минулої війни, виявлених у Володимир–Волинському та Ковельському районах.

А от 7 травня загасити пожежу рятувальникам допомагали місцеві мешканці. Інцидент трапився в селі Боровне Камінь-Каширського району. Вогонь спалахнув у дерев’яній споруді в господарстві місцевого вчителя.

Для ліквідації лиха примчали вогнеборці сільської місцевої пожежної охорони та рятувальники 8-ї ДПРЧ з райцентру. Багато сусідів погорільця не залишились осторонь і поспішили на допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus