USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Минулої доби на Волині трапилося 6 пожеж

3 Лютого 2023 13:03
Минулої доби рятувальники ліквідували 6 пожеж у житлових будинках у Луцькому й Володимирському районах, у Ковелі та Нововолинську. Ще 2 пожежі трапилося цієї ночі.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС в області.

2 лютого трапилися пожежі в житлових будинках у Луцькому й Володимирському районах. У селі Бистровиця Луцького району рятувальники за пів години приборкали горіння, що виникло на горищі й поширилося на перекриття. Причина пожежі встановлюється.

Надвечір ще одна пожежа в житловому будинку трапилася у селі Тростянка Володимирського району. Горіння, що охопило покрівлю й поширилося углиб будівлі, ліквідоване силами рятувальників двох пожежно-рятувальних підрозділів – 7 ДПРЧ м. Володимира та 5 ДПРЧ м. Нововолинська, а також місцевої пожежної охорони міста Устилуга та села Лудин. Імовірно, пожежа трапилася через коротке замикання електромережі.

Читати ще: Пожежа в житловому будинку в Ковелі: чоловіка з опіками госпіталізували

У Ковелі на вулиці Грабовського рятувальники 4 ДПРЧ ліквідували пожежу, що охопила покрівлю й перекриття цегляної господарської споруди. Бійці ДСНС оперативно приборкали горіння й запобігли перекидання вогню на будівлі, розташовані поруч. Імовірно, до займання призвело коротке замикання електромережі.
Наприкінці доби трапилася ще одна пожежа в господарській будівлі – у селі Сусваль Володимирського району. Горіння ліквідоване силами рятувальників 7 ДПРЧ м. Володимира та вогнеборців місцевої пожежної команди села Овадне.

О 22:12 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому продуктовому магазині в селі Нові Червища Камінь-Каширського району. Вогонь охопив морозильну камеру, кондиціонер, поширився на товари й стіни. О 23:20 рятувальники 12 ДПРЧ смт Любешів разом з працівниками місцевої пожежної охорони сіл Тоболи й Боровно ліквідували горіння. Імовірно, пожежа спричинена коротким замиканням електромережі.

Приблизно у цей же час пожежа трапилася в магазині ритуальних товарів у м. Нововолинську – вогонь охопив електрощиток й поширився зовнішнім облицюванням стіни. Повідомлення про пожежу надійшло на лінію 101 о 22:40. Уже за 6 хвилин за викликом прибув перший підрозділ вогнеборців – бійці 5 ДПРЧ м. Нововолинська, а ще за декілька хвилин – чергова варта 18 ДПРЧ смт Іваничі. Горіння ліквідували о 23:35. Імовірно, до пожежі призвело коротке замикання електромережі. Внаслідок пожежі знищений електрощиток, електропобутові прилади, два металопластикові вікна й внутрішнє оздоблення стіни на площі 20 квадратних метрів.
3 лютого о 04:19 надійшло повідомлення про пожежу в сільському магазині з промисловими товарами й продуктами на Камінь-Каширщині – горіла будівля з металевих і дерев’яних конструкцій у селі Гута-Боровенська. Очевидці помітили полум’я, що сягнуло даху. О 05:15 пожежа ліквідована силами рятувальників 8 ДПРЧ м. Камінь-Каширський та працівників пожежної охорони сіл Гута-Боровенська й Боровно. Імовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus