USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На COVID-вакцинацію всього дорослого населення світу потрібно до $65 мільярдів, – ВООЗ

4 Травня 2021 18:31
Для завершення кампанії із вакцинування всього дорослого населення світу необхідно близько $65 млрд.

Про це під час пресконференції заявив Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров’я Тедрос Аданом Гебреєсус, пише Укрінформ.

«Прискорений доступ до інструментів протидії COVID-19 (Access to COVID-19 Tools Accelerator) нині має фінансову діру у $19 млрд. Ми підрахували, що наступного року нам необхідно буде ще від $35 до $45 млрд на вакцинацію усього дорослого населення світу», – сказав Гебреєсус.

За його словами, провідну роль у процесі збору коштів мають відіграти країни Великої сімки. «Країни G7 здатні самостійно мобілізувати значну частину цих коштів й очолити світові зусилля із прискорення вакцинування у світі», – наголосив директор ВООЗ.

Водночас він додав, що людство «постало перед спільною загрозою, яку ми можемо здолати лише спільними діями».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus