USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На автошляху неподалік Луцька вандали пошкодили нові дорожні знаки

24 Січня 2023 20:23
Днями під час обстеження автомобільної дороги державного значення Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне на ділянці Струмівка – Піддубці дорожники виявили акт вандалізму – невідомі пошкодили п’ять стійок з дорожніми знаками.

Хтось, рухаючись лівим узбіччям шляху, буквально зносив їх. До слова, це нові дорожні знаки, деякі з них встановили лише наприкінці грудня 2022 року, тобто вони не простояли й місяця. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг Волині.

Працівники підрядного підприємства, що забезпечує експлуатаційне утримання цієї ділянки автошляху Н-22, невідкладно провели монтаж звалених та зігнутих стійок, адже відсутність дорожніх знаків чи їх неналежний стан загрожують безпеці руху.
«Такі роботи обійдуться державі майже у 4 тис. грн (і це без врахування вартості щитків дорожніх знаків, які пошкодились при падінні). Ці кошти ми могли б спрямувати на ліквідацію ямковості чи ожеледиці на автошляхах області, або ж на інші важливі роботи задля забезпечення безпечного і безперебійного проїзду», – йдеться в повідомленні.
За зверненням Служби автомобільних доріг у Волинській області цей акт вандалізму зафіксували представники правопорядку, тож зловмисників уже розшукує поліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатолій Показати IP 25 Січня 2023 06:59
в струмівці проживає власник квадроциклів, мабуть це його справа
Читач Показати IP 25 Січня 2023 08:02
Вітер?
Сарк до Читач Показати IP 25 Січня 2023 08:56
петросян
Макс Показати IP 25 Січня 2023 09:00
Напевно це був той хто недавно отримав штраф за порушення ПДД за перевищення понад 30 км. Та ось якщо перевірити його трекінг за мобільним то місцеві пінкертони все одно його не знайдуть, тому що вони не можуть без карти навіть свого прутня знайти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus