USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

На базі відпочинку в Кирилівці отруїлися діти

6 Липня 2020 14:58
У Запорізькій області в курортній Кирилівці зафіксували масове отруєння серед відпочивальників.

Про це повідомляє Укрінформ.

«У Кирилівці на косі Пересип на базі відпочинку «Дніпровські зорі» сталося масове отруєння. Імовірно, кишкова інфекція. Харчувалися в їдальні на базі. Госпіталізовано 14 осіб: 9 дітей і 5 дорослих», - прокоментував голова Кирилівської селищної ради Іван Малєєв.

ГУНП у Запорізькій області відкрило кримінальне провадження за фактом масового отруєння, повідомив сайт ГУНП в Запорізькій області.

«Слідчим Кирилівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування», - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, 2 липня о 04:30 надійшло повідомлення про те, що на одній з місцевих баз відпочинку, розташованій на вулиці Коса Пересип, відпочивальники, серед яких 9 дітей, поскаржились на біль у животі та нудоту.

Після огляду медпрацівниками, їх помістили до інфекційного відділення Якимівської районної лікарні. Наразі життю та здоров'ю дітей і дорослих нічого не загрожує. Медики оцінюють стан здоров’я постраждалих як задовільний.

Спеціалісти взяли необхідні зразки води та їжі для направлення на лабораторне дослідження.

За попередньою інформацією, усі захворілі ввечері їли в столовій, розташованій на базі відпочинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus