USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На благодійному ярмарку в Лищі назбирали понад 53 тисячі гривень для ЗСУ

27 Червня 2022 23:11
У селі Лище Підгайцівської громади 26 червня відбувся благодійний ярмарок «Разом до перемоги» з нагоди Дня Конституції України, під час якого назбирали 53261 грн на тепловізор для захисників України.

Про це повідомляють на сайті громади.

Розпочали зустріч спільною молитвою представників різних конфесій села за українських воїнів, їхні родини та всіх українців, звернулись до неба з проханням про милість Господню та благословення на мир в Україні.

На імпровізованій у патріотичному стилі сцені у подвір’ї місцевого будинку культури тішили гостей художні номери у виконанні аматорів сцени від клубних закладів громади, вокального гурту церкви ХВЄ села Лище.
Далеченько ширився приємний аромат процесу приготування юшки та плову. Та й місцеві господині годували всіх досхочу смаколиками: дерунами, молодою картоплею, домашньою випічкою, солодощами.
Упродовж кількох годин дорослі та малеча брали участь у майстер-класах, які підготували для них педагоги Лищенської школи, працівники БК села Липини та місцевого садочка: формували повітряні кульки у незвичних тварин, виготовляли композиції з соломи, прикрашали екоторбинки патріотичними малюнками і написами, декорували пряники.
А для найменших дітлахів влаштували розваги на батутах.

На ятках місцевого ярмарку можна було придбати сувеніри та книги.
Найочікуванішим завершальним етапом ярмаркування цього дня був аукціон, під час якого учасники придбали м'які іграшки – песика Патрона та Гусака-захисника від місцевого виробника іграшок, дерев'яні поробки ручної роботи умільця Василя Курила, картини учнів Лищенського ліцею, брендову продукцію з логотипом Підгайцівської сільської ради тощо.

Загальний результат виявився чудовим, адже коштів у скарбничці вистачить на придбання тепловізора для наших захисників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus