USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Донбасі розмалювали та облили фарбою офіс партії Медведчука

29 Червня 2020 16:11
У місті Краматорську, який сьогодні є адміністративним центром Донецької області, облили червоною фарбою і розмалювали партійний офіс «Опозиційної платформи – За життя».

Фото з місця інциденту опублікував у Facebook журналіст Денис Казанський.

«Приїхав до Краматорська, а тут таке... Здається, місцеві не радіють новій приймальні ОПЗЖ. Офіс партії Медведчука на вулиці Стуса – особливий цинізм, звичайно. Не здивуюся, якщо спеціально обирали приміщення саме на цій вулиці, щоб поглумитися», – написав він.

Як пишуть «Новости Донбасса», інцидент стався в ніч на понеділок. Офіс ОПЗЖ в місті був відкритий тільки минулого тижня. На відкритті була присутня народний депутат від партії Наталя Королевська. Зараз на фасаді видно написи «Смерть ворогам» і «Смерть російським окупантам», а також тріщини на склі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кого пригрел? Показати IP 2 Липня 2020 23:25
Зря Королевскую туда отправили. Её "доброту" горняки знают. Воровка на доверии. Она позорит Медведчука.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus