USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На дорозі Устилуг – Луцьк – Рівне засипають ями і вибоїни

3 Травня 2022 18:46
На автомобільних дорогах державного значення Волинської області проводяться роботи з ліквідації вибоїн дорожнього покриття.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Волинській області.

На час воєнного стану довелось відкласти всі плани щодо масштабного відновлення автошляхів краю, тож наразі транспортні артерії Волині підтримуються у проїзному стані лише у рамках робіт з їх експлуатаційного утримання.

Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне – одна із доріг, де працюють дорожники.

У попередні роки якісним автошляхом Н-22 з’єднали міста Устилуг – Володимир та Луцьк. Капітального відновлення ще потребують ділянки за маршрутом від обласного центру до межі з Рівненщиною. Над цим і працювали в мирний час – на один об’єкт ремонту вже проводили тендер, на інший розробляли проектну документацію.

Із останніх днів лютого потік транспорту автодорогою Н-22 зріс в рази: на Волинь, у тому числі транзитом, їдуть внутрішньо переміщені особи, цим шляхом прямують багатотонні гуманітарні вантажі.

Аби забезпечити безпечний і безперебійний рух цим важливим національним шляхом активно проводять так званий «ямковий» ремонт.

Сьогодні роботи з ліквідації вибоїн дорожнього покриття на автошляху Н-22 виконуються на лівому проїзді неподалік села Пальче.

Підрядник – ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

Упродовж березня-квітня на автодорозі Н-22 від Луцька до межі з Рівненською областю ліквідовано понад 1300 м2 вибоїн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 3 Травня 2022 19:45
Ср.ла мазала ....
Далекобійник Показати IP 3 Травня 2022 21:27
По стану доріг ми завжди були як бідні родичі порівняно з волинською областю. І особливо це було помітно по трасі Рівне- Луцьк. Волинські чинуші менше крадуть, виходить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus