USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На фестивалі «Захід» вперше виступлять культові британці «Bullet For My Valentine»

22 Серпня 2018 15:46
Вперше в Україні виступлять культові британці Bullet For My Valentine - на 10-му фестивалі ZaxidFest, що відбудеться біля Львова 24-26 серпня. Фестиваль за 10 років став класикою фестивального літа.

Західфест 2018 - це Bullet for My Valentine, Sepultura, Guano Apes, екс-соліст гурту Three Days Grace Adam Gontier, Therion... три дні на трьох сценах, гурти з України, Європи та Америки, ще більше території, шалений настрій і ...

Все це буде і буде гучно на ювілейному, 10-му, фестивалі Захід 2018, що відбудеться 24-26 серпня під Львовом у с. Родатичі. У перший день фестивалю - День Незалежності України, вхід на концертні майданчики вільний для усіх відвідувачів, повідомляють організатори.


Zaxidfest - один із найстаріших фестивалів незалежної України. Вже протягом 10-ти років фестиваль Захід збирає своїх давніх шанувальників і нових друзів, у "Чарівній Долині" в Родатичах, всього за 40 км від Львова в сторону польського кордону. Zaxidfest – це класичний опен-ейр, який став доброю традицією для багатьох фестивальників: вибратися з задушливого шумного міста з наметами у ліс, відпочити біля ставків й зайнятись спортом на свіжому повітрі.

У лайнапі цього року симбіоз стилів та музичних напрямків: класика від симфометалу, нюметалу до хеві-металу і року, разом із новими музичними віяннями реп та хіп-хоп музики та представниками популярної культури.

Щорічно організатори ставлять великі сцени, привозять якісний звук і світло, щороку натовпи людей мігрують між локаціями в залежності від своїх музичних уподобань: відриватися на Головній, розслаблятися на Інді сцені, слем на Рок сцені або ще після всього піти в цілковитий відрив на Нічній.

У цьому році на сценах фестивалю виступатимуть гурти найрізноманітніших музичних напрямків. Вперше в Україну приїдуть бойовики світової метал сцени Bullet For My Valentine та очолять Головну сцену фінального дня - 26 серпня.
Тут будуть і метри металу Sepultura, законодавці симфонічного металу Therion, відомі німці Guano Apes з програмою старих добрих хітів, Adam Gontier, екс-вокаліст групи Three Days Grace, і безліч інших груп з України та інших країн. У лайн-апі цього року також We Butter The Bread With Butter, Noize MC, Ляпіс-98, Pianoбой, O.Torvald, Пошлая Молли, Tommy Cash, Карна, Тартак, Detach, AННА, Один в Каное, ЛСП, ADAM, 5 Vymir, Detach, Confessions of a Traitor, Беz Обмежень, Latexfauna, Республіка Паліна, Курган и Агрегат, Брем Стокер, Роллікс, 1914, Velikhan, Postman і інші.


Програма можна переглянути тут: http://zaxidfest.com/program

Купити квитки на фестиваль Захід https://zaxidfest.com/ua/page/get-tickets.

Перед виступами артистів відвідувачі зможуть провести час у розважальній зоні, де будуть відбуватися різноманітні майстер-класи, а також буде найбільша фестивальна фотозона, футбол, зорби, тенісні корти, волейбольне поле тощо. Вночі на території фестивалю діятиме кінотеатр під відкритим небом Cinema Weekend.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus