USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

На Горохівщині засудили молодика, який намагався спалити Дім молитви

23 Липня 2019 16:56
Прокурори Горохівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення 27-річним мешканцем села Ярівка грабежу та закінченого замаху на знищення майна шляхом підпалу (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 186 та ч. 2 ст. 15, ч.2 ст. 194 КК України), інформує прокуратура Волині.

Увечері 14 листопада 2018 року нетверезий молодик на одній із АЗС у Горохові відкрито викрав дві пачки цигарок та утік, не заплативши за них.

Діставшись рідного села, уже уночі 15 листопада, чоловік прихопив оберемок соломи, поклав його під двері Дому молитви релігійної громади «Християн віри Євангельської» та підпалив.

Споруда не згоріла лиш тому, що мешканці села помітили пожежу та загасили її. Зловмисник же з місця злочину втік.

Діями молодика релігійній громаді завдано майнову шкоду на суму 10000 грн. Збитки ці чоловік, який щиро розкаявся у скоєному, відшкодував.

Горохівський районний суд, визнавши громадянина винним у вчиненні кримінальних правопорушень, призначив йому покарання у виді 4 років позбавлення волі зі встановленням 2-річного іспитового строку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus