USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На які дороги в Луцьку витратять додаткові 35 мільйонів

22 Березня 2021 14:26
Луцьк отримав додаткові кошти на капремонт доріг. Їх витратять на ремонт ділянок на п’яти дорогах Луцької громади.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії міськради 22 березня.

Нагадаємо, на Волині між бюджетами громад розподілили 100 мільйонів гривень державної субвенції.

Як повідомила директорка департаменту фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова, відповідно до розпорядження голови ОДА Луцьк з цих коштів отримав 35,6 мільйона гривень додаткової субвенції на капітальний ремонт доріг.

Розпорядженням також визначені й дороги, які мають ремонтуватися за ці кошти.

Зокрема, на ремонт вулиці Ківерцівської мають витратити 6,5 млн грн, на проспект Соборності скерують 4,3 млн грн, на проспект Відродження - 8,9 млн. Ще 3,6 млн грн спрямовано на ремонт вулиці Івана Богуна в селі Прилуцьке і 12,3 млн грн мають витратити на ремонт Карбишева на ділянці від цієї вулиці до траси М-19.

Головним розпорядником коштів буде департамент житлово-комунального господарства Луцької міськради, який і буде оголошувати тендери на виконання робіт.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
М-19 Показати IP 22 Березня 2021 17:38
Всьо, капєц автобазару ! Загонять в клєтку - і податки в село ! Хоча, правда, воно вже буцім-то і в городі ! Той же с%ач, який був він же всіх задовільняв ! А тут такий облом - дорога напряму і не в місто ! Ужас ! Скоро зроблять автобазар на парковці Епіцентру і поламають всі розклади ! Нє - такой хоккей волинякам і забужанам нє нужєн !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus