USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На капремонт фонтану у центрі Луцька запланували понад 15 млн

8 Серпня 2019 13:10
Виконавця робіт визначать у результаті відкритих торгів.

Замовником виступає департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Очікувана вартість капітального ремонту фонтану з влаштуванням комплексу рекреаційних споруд на Театральному майдані Луцька становить 15,373 мільйона гривень. Тендерні пропозиції приймають до 23 серпня, розпочнуть аукціон 27 серпня. Джерело фінансування робіт – міський бюджет. Строк виконання робіт – до кінця року.

Технічне завдання передбачає розбирання бетонних конструкцій, земляні роботи, підведення технологічних трубопроводів, електромонтажні роботи, встановлення обладнання, пусконалагоджувальні роботи, облаштування амфітеатру тощо.

Як повіомлялося, проєкт фонтану розробила архітектурна майстерня «Балан та Стельмащук» ще наприкінці 2017 року. Згідно з проектом, бетонну чашу потрібно демонтувати. Натомість облаштують так званий «сухий» фонтан, струмені води в якому б’ють буквально з-під землі. У вимкненому стані фонтан перетворюється просто на площу, якою можна ходити. Схожий облаштували кілька років тому на перетині вулиць Лесі Українки та Кривий Вал.

Попередньо площа фонтану буде 10×10 метрів. У нього повинна бути можливість зміни кольору води та висоти струменів. Максимальна висота струменів – 2,5 метра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ира Показати IP 8 Серпня 2019 13:14
В Польше такой фонтан стоит всего 10 тысяч злотых. Не проще купить у них, а деньги сэкономить?!?!
лучанка Показати IP 8 Серпня 2019 13:21
Чому так дорого? Як на мене, фонтан зачекає, є нагальніші потреби в місті. Це ж скільки дахів можна перекрити за такі гроші , щоб людям не капало на голову, відремонтувати фасадів будинків. А так буде типовий безликий "фонтан" у препаскудному виконанні.
Луцьк Показати IP 8 Серпня 2019 13:41
Поремонтуйте міст що на вул. Шевченка . Фонтан це добре , але на фоні розбитих доріг??? Може ці кошти варто вкладати в більш важливі речі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus