USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Карпенка-Карого у Луцьку – масштабне загоряння сміття

21 Квітня 2020 14:08
На вулиці Карпенка-Карого у Луцьку сталось масштабне загоряння сміття.

Надзвичайна подія трапилась сьогодні, 21 квітня, близько 14 години.

Пожежа сталася неподалік від залізничної колії та автосалону Мitsubishi motors.

На місце займання небайдужі викликали пожежно-рятувальну службу.

Пожежники намагаються локалізувати загоряння.

За попередніми даними, причиною пожежі може бути навмисний підпал.

Як повідомляють очевидці на цьому місці часто збирались безхатьки, тут вони ночували та зберігали свої речі та провізію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Андрій Показати IP 21 Квітня 2020 14:34
Винні будуть покарані!!! Та сплатять людям та місту завдану шкоду за спалення сміття а штрафи нагадаю за таке зараз не маленькі.... Нагадаю за клопотанням муніципальної варти м. Луцька за кілька мільйонів на 55 кварталі було встановлені камери та система безпечне місто тому зараз пані Сиротинська в мить вичислить порушників та притягне їх до відповідальності... Так Пані Юлія? Кошти платників податків не були викинуто на вітер? Муніципальна Варта працює?
додік Показати IP 21 Квітня 2020 14:35
Перетворили Луцьк на смітник...
Не к.лучанин до додік Показати IP 21 Квітня 2020 15:04
але ж самі лучани й перетворили
додік до Не к.лучанин Показати IP 21 Квітня 2020 16:32
А я хіба казав, що марсіяни? - Так, лучани. Але виникає питання про адекватність і ефективність міської влади: якщо вони не можуть навести лад зі сміттям (і свинями), то нахіба ми повинні їх утримувати за НАШІ гроші? Нехай ідуть займатись тим, що їм "сродне", наприклад писати доповіді для політінформацій...
Незовсім до Не к.лучанин Показати IP 21 Квітня 2020 16:34
Частково, 50% на 50%. Влада створила людям такі умови що вони вимушені гадити собі під ноги. Якби людина мала б можливість цивілізовано викинути сміття, то й проблем таких були б одиниці. А так, власне, я навіть не уявляю куди мені звернутися щоб викинути велику кількість сміття після ремонту чи якогось прибирання. До того ж людям треба заплатити великі гроші, а вони не олігархи. Дайте доступну послугу і вирішиться 2 проблеми - людина викине сміття і місто буде чистим. (Для особливо розумних: другі 50% це міська влада, вони не є лучанами бо мають маєтки за містом і тому ...).
Бомж Генадій Показати IP 21 Квітня 2020 15:08
Тож не смітник згорів, а чийсь дім.
Анонім Показати IP 21 Квітня 2020 16:00
Ви би подивилися на смітники біля Червоного Хреста. Люди в"їзджають у місто з Львова і Володимира. І перше враження про місто це геть занедбані смітники біля завалища колишньої прохідної військової частини. В тому військовому містечку стояли добротні казарми де можна було зробити гуртожиток чи якісь квартири, а зараз те все розламане, понищене, ще й смітники на в"їзді. Стидоба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus