USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На керівника Волинської філармонії поскаржились за недотримання карантину. Він заперечує

14 Квітня 2021 14:17
Волинянка поскаржилася на керівника Волинської філармонії за те, що він нібито не дотримувався карантинних обмежень, коли хворів на COVID-19. Сам очільник закладу переконує: скаржниця вже не перший рік надсилає різні заяви, бо має особисту неприязнь.

Про це йшлося під час засідання майнової комісії облради 14 квітня.

До обласної ради надійшла скарга громадянки Лисенко Н. В., у якій вона переконує: керівник був хворий наприкінці лютого - на початку березня на коронавірус, але не повідомив контактних осіб на роботі. А в той період колектив проводив концерти, чим, зі слів скаржниці, наражав інших волинян на небезпеку.

Натомість очільник обласної філармонії Сергій Єфіменко каже: щойно відчув симптоми хвороби – був на самоізоляції. Так само на самоізоляцію пішла й дружина. Згодом вони отримали позитивні тести на COVID-19 і одразу ж попередили контактних осіб. Також усією родиною вони дотримувалися режиму самоізоляції. Крім того, переконує, у закладі постійно дотримуються карантинних норм, проводять температурний скринінг працівників.

А сама скаржниця, каже очільник філармонії, вже кілька років пише скарги на нього в різні інстанції, бо є давня особиста історія неприязні.

Зрештою члени комісії взяли інформацію до відома.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
директор школи Показати IP 14 Квітня 2021 14:32
то може потрібно розібратись?, а не "взяли до відома", такі царькі вже давно попутали власну шерсть з державною"!!!
РЕТРО Показати IP 14 Квітня 2021 14:40
За наклеп -до СУДУ !
Берія Показати IP 14 Квітня 2021 15:59
Розстріляти!!! Свідків теж!!!!!
лучанка до Берія Показати IP 14 Квітня 2021 16:59
Таких випадків є багато по організаціях

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus