USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Харківщині загинув воїн з Волині Олександр Костюк

2 Січня 2023 17:50
31 грудня в Купʼянському районі Харківської області в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання, захищаючи нашу країну від російської навали, загинув житель с. Смоляри Світязькі Костюк Олександр Вікторович, 1982 р.н.

Про це повідомляє 4 відділ Ковельського РТЦК та СП.

З початку повномасштабного вторгнення Росії Олександр Костюк 1 вересня 2022 року призивався Четвертим відділом Ковельського РТЦК та СП по мобілізації у військову частину А 1008, боронив Україну у складі стрілецького батальйону. У загиблого захисника залишилися мама, бабуся, сестра і брат.

«Особовий склад Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП висловлює щирі співчуття рідним Героя! Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків», – йдеться в дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Вічна пам’ять, честь і шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus