USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Хмельниччині чиновник 1,5 км волік дорогою пса, прив'язаного до машини

19 Листопада 2019 12:45
Поблизу села Кузьмин в Красилівському районі Хмельницької області колишній заступник міського голови, працівник Держархіву Володимир Байдич волік дорогою прив’язаного до автомобіля собаку. Відео знущання над твариною опублікували в спільноті захисників тварин Хмельниччини на сторінці у соцмережі Facebook.

Як відомо, солдат-спецпризначенець, який проїжджав повз, побачив, що одна з автівок тягнула за собою на ланцюгові собаку. Пес був повністю закривавлений. Сам же водій автомобіля, до якого була прив’язана тварина пояснив, що пес вкусив його маму, тому він щоби покарати тварину хотів завезти пса до лісу.

За словами очевидців криваві сліди було видно впродовж 1,5 кілометра.
Коли відео набуло розглолосу, місцеві впізнали у чоловікові директора Хмельницького обласного архіву і колишнього віце-мера обласного центру Володимира Байдича. У його декларації про майно і доходи зазначено авто саме тієї марки, що фігурує на скандальному відео.

За словами керівниці ГО «Врятуй життя» Олени Голубничої, собаку доправили у Красилів. У тварини обідрані лапи і живіт. Зараз вирішується питання про те, щоб перевезти її в Хмельницький.

В поліції Красилова повідомили, що за цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 299 кримінального кодексу України. «Жорстоке поводження з тваринами». Чоловіку, який так розправився із твариною, загрожує арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

Тим часом, зоозахисники прийшли до поліцейського відділку 19 листопада, щоб добитися покарання для живодера.

«В ці хвилини активісти вирушили до Головного управління Національної поліції України в Хмельницькій області із заявою на живодера, який вчора прив’язав до машини собаку. Активісти вимагають покарати садиста», – повідомили у дописі на сторінці UAnimals.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 19 Листопада 2019 12:54
Цього садиста мордякою по асфальту прокатати....
Анонім Показати IP 19 Листопада 2019 12:59
М...дак!
Володимир Показати IP 19 Листопада 2019 13:54
Хай суд запропонує йому 3 роки тюрми "мило в душі попіднімати" або з голою сракою на шнурку за машиною 1.5км по-бистрому проїхатись
Макс Показати IP 19 Листопада 2019 14:36
Прив'язати нелюда і так само проволоки асфальтом без штанів..,.. створіння....
Питання Показати IP 19 Листопада 2019 14:38
На першому фото той вир*док?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus