USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Ківерцівській у Луцьку приберуть паркан, що обмежує видимість водіям

22 Липня 2021 22:45
Паркан на вулиці Ківерцівській у Луцьку встановили торік для безпеки пішоходів. Натомість конструкція обмежує видимість водіям.

Як розповів Суспільному Волині речник патрульної поліції області Богдан Павлович, на цьому відрізку дороги за останні шість місяців склали 13 протоколів про ДТП.

Ділянку біля мосту патрульні віднесли до місць концентрації дорожньо-транспортних пригод у Луцьку.

Працівники відділу безпеки дорожнього руху ще чотири місяці тому обстежили з’їзд і надіслали лист Луцькому міському голові з проханням удосконалити дорожній рух.

«На даному перехресті не забезпечено трикутник видимості. При виїзді на вулицю Ківерцівська водії не можуть безперешкодно бачити транспорт, який їде зі сторони м. Ківерці. Їм заважає дорожнє огородження, що може створювати аварійні ситуації», – каже речник волинських патрульних.

Як розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Луцька Микола Осіюк, паркан на Ківерцівській перенесуть. Нині проєктанти вивчають ситуацію і вносять зміни в організацію дорожнього руху.
«Перенесемо його на іншу сторону напроти мосту, спуску, щоб люди могли рухатися, а там буде невеликий парканчик, який буде давати візуальну можливість водіям звертати увагу на ліву сторону руху», – пояснює комунальник.

Зі слів директора департаменту ЖКГ Луцька Миколи Осіюка, перенести паркан комунальники планують впродовж трьох тижнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Андрій Показати IP 23 Липня 2021 01:07
А хто буде відповідати за встановлення того паркану,? Матеріальні витрати??
Вет Показати IP 23 Липня 2021 04:24
Це ще дрібниці, а от виїхати з Комунального провулку, то справжня проблема.
Коля Показати IP 23 Липня 2021 08:17
Тобто ще місяць буде небезпечний виїзд з Луцька?. Потрібно зняти цей паркан зараз, а встановити новий менший - можете і через місяць.
007 Показати IP 23 Липня 2021 10:58
Спочатку робимо , а тоді думаємо , а не на оборот , нічого не міняється ))) проектанта до відповідальності притягнути , і того хто приймав ті роботи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus