USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На конференцію з машинобудування до Луцька з'їхались спеціалісти з 20 країн

12 Червня 2019 13:57
В обласному центрі Волині стартувала найпотужніша міжнародна конференція року з проєктування, моделювання та виробництва DSMIE-2019, в якій беруть участь представники з 20 країн світу. Науковці, представники провідних виробництв та закладів освіти, державних лабораторій з усього світу зібралися задля пошуку та реалізації спільних проєктів у технологіях машинобудування, механічній та хімічній інженерії.

Відкриття заходу, який відбувається під патронатом Сумського державного університету та Луцького національного технічного університету, відбулося 12 червня у Passage Interdit.

Так, II Міжнародна конференція з проєктування, моделювання, виробництва: Інноваційна біржа (DSMIE-2019) присвячена широкому колу дослідницьких завдань в галузі машинобудування, які розглядають сучасні та майбутні тенденції в проектних підходах, методи моделювання, комп’ютерні системи, розробку програмного забезпечення, інструменти ІКТ та реалізацію стратегії Industry 4.0 для вирішення інженерних завдань.
Зокрема, участь у конференції беруть представники більше 20 країн світу, серед яких США, Німеччина, Словаччина, Чехія, Хорватія, Грузія, Бельгія, Португалія, Туреччина, Ірак, Китай тощо. Обговорення відбуватимуться за тематичними напрямками: Технологія машинобудування; Механічна інженерія; Хімічна інженерія.

Першим привітав присутніх та взяв на себе функцію курування конференцією її засновник – доцент Сумського державного університету Віталій Іванов.

Він розповів, що «DSMIE-2019» зосереджується на широкому спектрі дослідницьких завдань у галузі виробничої інженерії, машинобудування та хімічної інженерії, що адресовано поточним і майбутнім тенденціям реалізації проєктних підходів, технологіям моделювання, автоматизованим системам, розробці програмного забезпечення, ІСТ інструментам та стратегії Industry 4.0. для вирішення інженерних завдань. Науковець також зауважив, що «DSMIE-2019» об'єднує дослідників з наукових установ, провідних промислових компаній та державних лабораторій, розташованих у всьому світі для популяризації і поширення наукових основ виробництва, а також з метою обміну досвідом між науковцями, виробничниками і бізнесом країн Європи та світу.
Як зазначив у вітальному слові ректор «політеху» Петро Савчук, на сьогоднішній день Україна робить багато корисних справ, тож її позиціонують, як європейську країну, котра прагне бути членом європейської спільноти.

«Надзвичайно важливо, що світове наукове товариство бачить Україну, як країну, котра потужно розвиває свою наукову складову, яка підсилює найпрогресивніші напрямки науки, в тому числі і ті, які дають інноваційну складову. Сьогодні ми маємо нагоду об’єднати зусилля, аналізувати тенденції розвитку різних галузей науки. Надзвичайно важливо, що конференція об’єднала науковців з провідних закладів світу, а основне ядро конференції – це ті напрямки, які дійсно дають інноваційне відображення та практичні складові розвитку науки, що впливає на економіку та економічний потенціал країн, на який вона сконцентрована», - зауважив Петро Савчук та виразив впевненість, що конференція буде плідною.
Зазначимо, що конференція розпочалася учора, 11 червня, та триватиме до 14 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Антон Показати IP 12 Червня 2019 14:10
Конференція ніпрощо, був у луцьку автозавод, випускали амфібії для армії мав потенціал, прийшов рошен зі своїми богданами до влади і немає автозаводу,
Джекі Чан Показати IP 12 Червня 2019 16:25
Що за конференція, потужна, міжнародна, яке машинобудування в Луцьку???
Упс! Показати IP 12 Червня 2019 22:37
Машинобудування.Гучно ,але якесь дивне слово...забуте ,бо все зруйнували ...вирощується сировина.й продається за не великі гроші.Здохло машинобудування .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus